Рубрики НовиниКрипто

Telegram запустив бота для криптовалютних платежів у Bitcoin та Toncoin прямо у месенджері

Опубликовал
Максим Григор'єв

Популярний месенджер Telegram запустив підтримку платежів через Toncoin. Для доступу до криптовалют потрібно зареєструватися в офіційному роботі @Wallet. Це дозволить купувати токени за допомогою банківських карток, обмінювати та переводити на інші криптогаманці. Можна надсилати bitcoin (BTC) або toncoin (TON) іншим користувачам, натиснувши на «Гаманець» в особистих повідомленнях.

Децентралізований сервіс TON був створений Telegram у 2017 році для миттєвих платежів, але Павло Дуров відмовився від нього у травні 2020 року після тривалої битви з Комісією з цінних паперів та бірж США (SEC).

Регулятор стверджував, що компанія продавала незареєстровані цінні папери за допомогою первинної пропозиції монет. Суд також заборонив токен Grams для використання в інвесторів за межами США.

Курс "Web design" від Web-academy.
Швидкий початок кар'єри у сфері IT! Опануйте професію веб-дизайнера — почніть самостійно керувати своїм часом й отримувати високий дохід вже за 9 тижнів.
Дізнатися більше

Для запуску TON компанія залучила понад $1,7 млрд. інвестицій, але після другого відстрочення запуску інвесторам запропонували або повернути 77% вкладених грошей, або оформити інвестиції як кредит під великий відсоток.

Disqus Comments Loading...