Рубрики НовиниКрипто

Terra 2.0: творець криптомонети пропонує перезапустити мережу та роздати токени розробникам

Опубликовал
Максим Григор'єв

Засновник Terra До Квон запропонував відмовитися від алгоритмічної стабільної монети TerraUSD та зробити новий блокчейн на основі Terra. План порятунку було запропоновано на тлі краху монети минулого тижня.

Квон хоче скопіювати код блокчейну, щоб створити нову мережу – форк – під назвою Terra, і роздати нові токени колишнім ентузіастам Terra, у тому числі ключовим розробникам додатків. Це друга пропозиція Квону щодо відродження мережі, але багато експертів ставляться до ініціативи з обережністю.

Планується перейменувати чинну мережу на Luna Classic (LUNC), а нову — на Terra (токен LUNA).

Нові токени LUNA розішлють власникам $LUNC, UST і розробникам основних додатків, а гаманець TFL видалять, що зробить Terra повноцінною мережею всієї спільноти.

Онлайн-курс "Чистий код та патерни проєктування" від robot_dreams.
Прискорюйте й спрощуйте процес розробки.Під менторством лектора з 15-річним досвідом ви навчитеся застосовувати 20+ шаблонів, опануєте рефакторинг і принципи чистого коду.
Детальніше

Terraform Labs, що стоїть за старим токеном, виділить більшу частину криптомонет чинним розробникам Terra.

Крах токена викликав паніку в інвесторів, змушених продавати Terra за низькими цінами, що спричинило величезні збитки. У Twitter з’явилися заклики від користувачів компенсувати кошти, втрачені в результаті невдалих інвестицій.

Один із постраждалих інвесторів увірвався до будинку засновника Terra. Про це свідчить звіт, опублікований владою Сеула у Південній Кореї. Чоловік стверджував, що втратив близько 3 мільярдів вон (приблизно $2,3 млн) і що він мав намір поговорити безпосередньо з Квоном.

У звіті йдеться, що чоловік минулого тижня з’явився у житловому комплексі, розташованому у східній частині Сеула та зателефонував у двері. Дружина Квона викликала поліцію, яка заарештувала інвестора.

На допиті чоловік розкрив причини вторгнення. Він стверджував, що веде групу в соціальних мережах, і деякі учасники в результаті втрати фінансів вирішили накласти на себе руки.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Максим Григор'єв