Tesla дала задню і більше не погрожує штрафом $50 тис. за перепродаж Cybertruck

Опубликовал
Юрій Орос

Схоже, що Tesla відмовляється від штрафних санкцій (до $50 тис.), які вона збиралася накладати через потенційний перепродаж ще не випущених електропікапів Cybertruck.

Ще вчора на сторінці угоди про замовлення Tesla в США містилася погроза подати до суду на покупців Cybertruck, які перепродадуть автомобіль без дозволу протягом першого року володіння. Наразі це формулювання відсутнє.

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

Згідно з попередніми правилами Tesla, покупці Cybertruck не могли  продати свій автомобіль протягом першого року, якщо вони не отримали на це дозволу безпосередньо від Tesla. Якщо цього не відбувалося, то компанія залишала за собою право вимагати через суд штраф у розмірі 50 тис. доларів або вартості перепродажу. Та відмовити в продажу авто в майбутньому.

Схоже, Tesla дала задню після суспільного розголосу, проте це може бути не остаточно. Tesla не повідомила, що стало причиною змін та що буде з подібними випадками у майбутньому.

Disqus Comments Loading...