Рубрики Новини

Tesla показала нові прототипи Roadster та Cybertruck із незалежними колесами [Відео]

Опубликовал
Максим Григор'єв

Минулого тижня в Техасі відкрилася гігафабрика Tesla, де на спеціальному заході американський автовиробник показав перероблену версію Cybertruck та новий спорткар Roadster.

Що стосується Cybertruck, на презентації продемонстрували управління усіма колесами, що дозволить електрокару проходити круті повороти та краще маневрувати.

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Ілон Маск анонсував чотири незалежні електромотори для управління колесами у грудні 2021 року, коли розповідав про будівництво Tesla Giga Texas. Нова чотиримоторна версія Cybertruck повинна мати запас ходу понад 800 км на одному заряді, розгін до 100 км/год за 3 с та вартістю від $69,9 тис.

Старт виробництва Cybertruck, вперше представленого у 2019 році, кілька разів відкладався. Як і Roadster, пікап також зійде з конвеєра у 2023 році.

Disqus Comments Loading...