Рубрики НовиниАвто

Tesla заборонила перепродаж Cybertruck упродовж року після покупки — або штраф $50 тис.

Опубликовал
Юрій Орос

Новий пункт Cybertruck Only в угоді купівлі-продажу Tesla передбачає, що покупці не можуть продати свій новий автомобіль протягом першого року без чіткого дозволу автовиробника, інакше на них можуть подати до суду. Компанія оновила свою угоду про замовлення автомобілів напередодні перших поставок Cybertruck, які заплановані на 30 листопада.

Tesla заявляє, що «може звернутися за судовою забороною, щоб запобігти передачі права власності на Автомобіль», якщо покупці порушать положення про перепродаж, або «вимагати штраф у розмірі 50 000 доларів або вартості перепродажу, залежно від того, яка з цих сум є більшою», передає Engadget. Умови також попереджають, що перекупники-порушники можуть бути позбавлені права купувати автомобілі у Tesla в майбутньому.

Онлайн-курс Frontend-разробник від Powercode academy.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

Tesla заявляє, що може зробити винятки для деяких людей, які бажають продати свій Cybertruck протягом першого року, але вони повинні отримати письмову згоду. Якщо компанія погодиться, вона або викупить автомобіль за зниженою ціною, вирахувавши $0,25 за кожну проїхану милю, плюс знос і вартість будь-якого необхідного ремонту, або дозволить власнику перепродати пікап сторонньому покупцеві. Cybertruck від Tesla спочатку поставлятиметься лише невеликій кількості обраних клієнтів і не буде запущений у масове виробництво до 2024 року, тому природно, що компанія намагається попередити перекупників, які прагнуть заробити на рідкісному транспортному засобі.

Disqus Comments Loading...