Рубрики НовиниІгри

The Last of Us Part 3 — перші деталі щодо зав’язки сюжету та персонажів від надійного інсайдера

Опубликовал
Андрей Русанов

Naughty Dog ще не підтвердили третю частину The Last of Us Part, але вже є низка цікавих деталей щодо нових персонажів та зав’язки, які опублікував надійний інсайдер Деніел Ріхтман.

«Частину сюжету буде присвячено групі сміттярів, які виживають на околиці постапокаліптичного міста у вікторіанському будинку, який служить їм базою»

  • Крім загального опису, інсайд розповідає про конкретних персонажів:
  • Лукас: чоловік, привітний, розвиває стосунки з іншим молодим сміттярем, буде поворот, який покаже його темний бік.
  • Вел: жінка, лідер угруповання.
  • Езра: чоловік хоче забрати будинок у Вел.
  • Мейсон: Чоловік, колишній солдат. Коли Вел стає головною, Мейсону доводиться вибирати між своєю вірністю Езрі та будинком.
  • Грейс: жінка, 18-25 років, без деталей.

Жодних подробиць про головних персонажів франшизи поки немає, але це, зрозуміло, не означає, що їх не буде в третій частині. Слова «частина сюжету» можуть означати як частину основної лінії або незначну побічну активність. Інший інсайдер, ViewerAnon «чув, що Еллі так само важлива в The Last of Us Part 3», як і в другій частині, і що «цього року відбудуться основне фільмування (?)». Naughty Dog зараз працює над The Last of Us для багатьох користувачів, якісь офіційні подробиці щодо третьої частини навряд чи очікуються найближчим часом.

Онлайн-курс "Excel та Power BI для аналізу даних" від robot_dreams.
Навчіться самостійно аналізувати й візуалізувати дані, знаходити зв’язки, розуміти кожен аспект отриманої інформації та перетворювати її на ефективні рішення.
Детальніше про курс

Джерела: Videogamer, Insider Gaming

Disqus Comments Loading...