Рубрики НовиниСофт

The Witcher Remake — CD Pojekt Red розпочала роботу над рімейком першого «Відьмака», який створюють з нуля на Unreal Engine 5

Опубликовал
Андрей Русанов

Компанія CD Pojekt Red оголосила про початок роботи над рімейком першої гри серії The Witcher. Шедевр, початково створений на рушії Aurora від BioWare, буде сконструйовано наново на Unreal Engine 5. На недавньому анонсі саме цей проект згадувався під кодовим ім’ям Canis Majoris.

Наразі гра знаходиться на ранній стадії розробки у польській студії Fool’s Theory – в проекті задіяні ветерани серії «Відьмак». CD Pojekt Red обіцяє повний творчий нагляд за дотриманням максимальної ретельності та уваги до деталей.

«Відьмак – це те, з чого все почалося для нас, для CD Pojekt Red. Це була перша гра, яку ми зробили і тоді це був великий момент для нас. Повертаючись до цього місця та переробляючи гру для наступного покоління геймерів, вона здається такою ж великою, якщо не більшою», — каже Адам Бадовскі, керівник студії. «Співпрацювати з Fool’s Theory над проектом так само цікаво, як і з деякими людьми, які раніше брали участь у іграх The Witcher. Вони добре знають матеріал, вони знають, як сильно геймери чекали на ремейку, і вони знають, як робити неймовірні та амбітні ігри. І хоча мине деякий час, перш ніж ми будемо готові розповісти більше про гру, я знаю, що очікування того варте».

Про терміни та подробиці поки не йдеться. Сайт The Witcher обіцяє інформувати шанувальників гри про хід розробки.

Онлайн-курс "Android Developer" від robot_dreams.
Курс для всіх, хто хоче навчитися розробляти застосунки для Android з нуля, створити власний пет-проєкт для портфоліо та здобути професію, актуальну наступні 15–20 років.
Програма курсу і реєстрація

 

Disqus Comments Loading...