Рубрики НовиниІгри

Новий геймплейний трейлер Gothic 1 Remake — бої, персонажі, розповідь про ігровий світ

Опубликовал
Андрій Русанов

На заході THQ Nordic Showcase 2024 студія показала новий чотирихвилинний трейлер Gothic 1 Remake. Відео демонструє графіку гри на Unreal Engine 5 та елементи геймплею, зокрема бої.

Гравці рімейку Gothic так само гратимуть за Безіменного. Каторжник подорожуватиме через світ злочинців, дивних тварин та магії у намаганні не відгребти залишитися в живих.

Відео супроводжує розлогий коментар про світ гри, очевидно, призначений для нових шанувальників. За словами розробників, рімейк матиме модернізовану бойову систему. Новий бій намагатиметься адаптувати класичну систему гри до сучасності.

Майже п’ять років тому THQ Nordic випустила першу демонстраційну версію Gothic 1 Remake для ПК, яка тоді отримала багато критики. Сталення до нових відео було більш схвальним. Коли вийде римейк «Готики» — все ще невідомо. Відео має обмеження за віком, тому доведеться дивитися на YouTube.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

Як на фаната, гра у трейлері має пристойний вигляд, світ зроблений цікавим та привабливим, водночас збережено оригінальну атмосферу. На знайомих персонажів приємно дивитися, музика схожа на оригінальну. Бої наче непогані, але важко сказати, чи не зробили їх більш казуальними, — бойова система була одним з головних елементів у Gothic.

Джерело: DSOG

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Андрій Русанов
Теги Gothic 1 Remake