Рубрики Новини

Тод Філліпс оголосив назву продовження «Джокера», Хоакін Фенікс вже вивчає сценарій

Опубликовал
Сергій Кулеш

Перші чутки про появу сіквела мегауспішного фільму “Джокер” ($1,1 млрд зборів при бюджеті $55 млн) пішли ще до завершення його кінопрокату, в 2019 році. Проте йшов час, індустрію косив коронавірус, а нових новин про продовження так і не було. Але сьогодні режисер першої частини Тод Філліпс перервав мовчанку та озвучив одразу кілька цікавих фактів. Для цього йому знадобився лише один пост у Instagram.

На першій фотографії можна побачити обкладинку сценарію з авторами в особі Скотта Сільвера та самого Тода Філліпса (ця пара авторів написала сценарій до першої картини). Привертає увагу і підзаголовок картини “Joker: Folie à deux” / “Джокер: Божевільність на двох”, що позначає медичний термін з розділу психіатрії. На другій фотографії виконавець ролі Джокера Хоакін Фенікс уважно вивчає сценарій картини.

https://www.instagram.com/p/CehX0rGPxQi/

Показово, що є офіційними представниками кінокомпанії Warner Bros. поки що ніяк не відреагували на посаду Тода Філліпса. Проте навряд чи автор би постив подібну інформацію, якби проект ще не отримав зелене світло від студії.

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

Нагадаємо, що раніше Тодд Філліпс казав, що не має планів на продовження, але в цілому не проти сіквела, якщо авторам вдасться зберегти атмосферу оригіналу і знайти тему, що чіпляє.

Джерело: Variety

Disqus Comments Loading...