Рубрики НовиниКрипто

Toncoin (TON) від Telegram став «найшвидшим блокчейном»

Опубликовал
Юрій Орос

Telegram Open Network (TON) став центром уваги блокчейн-спільноти, встановивши новий світовий рекорд, як блокчейн з найбільшою кількістю TPS (транзакцій за секунду) та стала найшвидшою у світі мережею серед акредитованих фірмою з безпеки блокчейну Certik.

TON досяг 104 715 TPS під час публічного тестування продуктивності GWR, передає CoinCodex. 31 жовтня мережа розпочала публічне тестування, під час якого обробила близько 42 млн транзакцій. Завдяки цьому TON випередив провідні та популярні блокчейни, такі як Bitcoin, Ethereum, Solana та багато інших. Цей блокчейн став найшвидшою та наймасштабованішою мережею.

Така продуктивність TON не лише вивела його в топ списку провідних блокчейнів, але й дозволила зайняти лідерські позиції в платіжному сегменті. За швидкістю роботи мережа також перевершила централізовані платіжні гіганти з величезними базами користувачів, такі як Visa, MasterCard і PayPal.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Юрій Орос