Рубрики Новини

Трейлер другої частини четвертого сезону серіалу «Дивні дива» / Stranger Things натякає на повернення Ловця розуму

Опубликовал
Вадим Карпусь

Шанувальникам став доступний трейлер другої частини четвертого сезону серіалу Stranger Things / «Дивні дива». Нагадаємо, цей сезон розділено на дві частини: перша включає сім епізодів і була показана 27 травня, друга частина складається з двох останніх епізодів і вийде 1 липня.

Сюжет 4-го сезону Stranger Things / «Дивні дива» розгортається через пів року після подій третього сезону. Крім дітей – Одинадцять (Міллі Боббі Браун), Лукаса (Калеб Маклафлін), Майка (Фінн Вулфгард), Вілла (Ноа Шнапп), Дастіна (Гейтен Матараццо) та Макс (Седі Сінк) в цьому сезоні можна побачити інших головних героїв – маму Вілла Джойс Байєрс (Вайнона Райдер) та шерифа Джима Хоппера (Девід Харбор). Новий трейлер також демонструє повернення Ловця розуму.

Виробництво 4-го сезону зайняло більше часу, ніж попередніх сезонів, через численні затримки, пов’язані з COVID, і найдовші серії, що увійшли в другу частину сезону. Після майже трирічної перерви 4-й сезон отримав широке визнання критиків за повернення до фокуса жахів 1-го сезону та глибшої побудови світу. Хоча перша частина все ж таки зазнала деякої критики за занадто пихату історію, вона залишила багатьох шанувальників в очікуванні прем’єри другої частини 1 липня цього року.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Джерело: screenrant

  • Netflix випускає «Дивні дива» з 2016 року і це один із найпопулярніших проєктів у стрімінговому сервісі. Серіал, натхненний творами Стівена Кінга, цінують за атмосферність, акторську гру і відсилання до жанрових фільмів 1980-х років.
  • Третій сезон «Дуже дивних справ» вийшов 4 липня 2019, встановивши абсолютний рекорд онлайн-кінотеатру на той час за чотири дні його переглянули понад 40 млн передплатників Netflix.
  • Це вперше Stranger Things розділили на частини — усі попередні сезони серіалу братів Даффер виходили повністю зразу, але Netflix зараз дедалі частіше розділяє популярні шоу на частини. Раніше творці шоу пояснили це тим, що четвертий сезон вийшов удвічі довшим за третій — сценарій зайняв понад 800 сторінок, а фільмування тривали майже два роки. Пандемія тут теж зіграла свою роль — через COVID-19 фільмування на початку 2020 року призупинили через два тижні після старту, а робота над серіалом відновилася лише у вересні 2020 року.
Disqus Comments Loading...