Рубрики НовиниІгри

Трейлер Marvel’s Spider-Man 2 перед релізом — Пітер Паркер поєднається з Веномом

Опубликовал
Юрій Орос

Напередодні релізу Insomniac Games випустила релізний трейлер Marvel’s Spider-Man 2, який завершується слоганом «Стати кращими. Разом».

Люди-павуки: Пітер Паркер і Майлз Моралес, повертаються у нову захоплюючу пригоду. Через дев’ять місяців після подій Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Майлз все ще користується допомогою Пітера, але коли з’являється таємничий симбіонт, стосунки Пітера та Майлза піддаються випробуванню. Пітер починає змінюватися, отримуючи сили симбіота, а Майлз, Мері Джейн, Гаррі (Озборн) та решта друзів повинні допомогти Пітеру, а також протистояти загрозам, що насуваються з боку лиходіїв, як-от Крейвен, Ящір, Пісочна людина та Веном!

— із опису трейлера.

Marvel’s Spider-Man 2 — продовження ігор Spider-Man 2018 року та Spider-Man: Miles Morales 2020 року. Ексклюзивний реліз на PS5 заплановано на 20 жовтня 2023 року.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Попередній сюжетний трейлер гри вже показував друзів та ворогів Людини-павука, проте тоді здавалося, що Веном заволодів Майлзом Моралесом, тепер офіційно стало відомо, що під контролем симбіонта буде Пітер Паркер.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Юрій Орос