Рубрики НовиниКіно

Трейлер стрічки «Конотопська Відьма» — фільм-помста російським окупантам вийде 22 серпня

Опубликовал
Андрій Русанов

«Конотопська Відьма» — фільм-помста. Його сюжет відбувається під час вторгнення росії в Україну. Прем’єра фільму відбудеться 22 серпня, напередодні Дня Незалежності України.

«Прадавня відьма з Конотопу, закохавшись у звичайного хлопця, давно зреклася своїх відьомських сил. Після того, як із початком війни російські солдати захоплюють місто і жорстоко вбивають її коханого, вирішує помститися, повертає свої сили і обрушує жахливі та криваві кари на голови та інші частини тіл убивць її нареченого».

У головній ролі — Тетяна Малкова (“Моя улюблена Страшко”, “Смак свободи”), також грають Тарас Цимбалюк (“Чорний Ворон”, “Жіночий лікар. Нове життя”, “Перші дні”), Олена Хохлаткіна (“Я працюю на цвинтарі”, “Памфір”). Також у фільмі зіграють Віктор Жданов (“Я працюю на цвинтарі”, “Перші дні”) та актори-військовослужбовці Володимир Ращук і Олександр Печериця.

Онлайн-курс "Фінансовий аналіз" від Laba.
Опануйте звітність — від збору даних до обробки результатів, та інтерпретуйте дані ключових звітів CF, BS, P&L зрозумілою мовою.
Детальніше про курс

Російських окупантів у стрічці зіграли Павло Вишняков, Ярослав Шахторін, Іван Шаран, Артем Сагітов, Владислав Вербицький, Сергій Сосновцев, Ростислав Фоменко, Сергій Аніпченко, Микита Слободенюк, Микола Головчак.

Автором сценарію та ідеї став Ярослав Войцешек, режисер — Андрій Колесник, це його перший повнометражний фільм. Картину продюсує Ірина Костюк («Мавка. Лісова пісня», «Скажене весілля». Додатковий саспенс у стрічку вносить музика, яку створив композитор Олександр Чорний.

Джерело: Kinomania

Disqus Comments Loading...