Рубрики НовиниІгри

Третій патч Baldur’s Gate 3 вийде сьогодні та дозволить міняти зовнішність і займенник персонажа

Опубликовал
Андрей Русанов

Новий патч Baldur’s Gate 3 виходить вже сьогодні, 22 вересня. Окрім багатьох змін, виправлень та гри на Mac він містить геймлейне нововведення, яке сподобається багатьом – магічне дзеркало. Воно дозволить змінювати зовнішність створеного персонажа, його голос, – і так, займенник, яким до вас звертатимуться. Larian повідомила про це у Twitter X.

У користуванні дзеркалом є кілька обмежень. По-перше, не можна міняти расу або тип тіла персонажу. На це є поважні причини: раса є суттєвим елементом гемплею, вона надає специфічні характеристики, особливі варіанти діалогу тощо. Також не можна змінювати зовнішність оригінального попередньо створеного персонажа, якщо ви обрали його для гри.

Згідно з повідомленням, міняти можна інші риси зовнішності, голос та займенник, що використовується до персонажа. Інтригує згадка про те, що дзеркало «живе у вашому таборі». Можливо, це формулювання говорить про дещо більші можливості та особливості предмета, який може виявитися не тільки інтерфейсом зміни зовнішності. Відповідь можна буде дізнатися вже сьогодні, поки можна лише в черговий раз відзначити спритність Larian у реалізації змін у грі, яких хочуть користувачі.

Онлайн-курс "Нотації BPMN" від Laba.
Опануйте мову BPMN для візуалізації бізнес-процесів, щоб впорядкувати хаос у них.Після курсу ви точно знатимете, що саме обрати для розв’язання завдань вашого бізнесу.
Дізнатись більше

 

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Андрей Русанов