Титановий iPhone 15 Pro Max провалив тест на міцність JerryRigEverything, заднє скло дало тріщину

Опубликовал
Юрій Орос

Руки JerryRigEverything дійшли й до топового смартфона Apple —  iPhone 15 Pro Max із титановою рамкою. Як виявилося, слабким місцем стало заднє скло, яке потріскалося від згинання. Тож класти смартфон у задню кишеню не радимо.

Перш за все ведучий каналу ознайомив глядачів із реакцією титану на температуру. Два титанові зразки (рівень 2 та рівень 5, як у смартфоні Apple) змінювали колір в зоні впливу вогню.

Дряпальний тест екран iPhone 15 Pro Max пройшов відносно непогано, помітних ушкоджень вдалося нанести аж сьомим за гостротою інструментом.

За допомогою ножа дуже легко знімається покриття з рамки. Проте екран і заднє скло доволі непогано протидіють цьому лезу.

Курс Розмовної англійської від Englishdom.
Після цього курсу ви зможете спілкуватись з іноземцями і цікаво розкажете про себе.
Приєднатися

На відмінно впорався екран з вогняним тестом. «Після безлічі секунд» під запальничкою — почорніння не спостерігалося.

Проте тест на згинання приніс несподівані результати. Відносно невелике зусилля призвело до того, що задня панель зі скла потріскалася.

Майже на сам кінець JerryRigEverything вирішив перевірити, чи справжній в iPhone 15 Pro Max титан. Зачищена рамка потемніла за тим самим принципом, що й тестові зразки титану з початку.

І насамкінець — JerryRigEverything повторив тест на згинання з меншим за розміром iPhone 15 Pro. З ним все нормально, задня рамка залишилася цілою.

Повне відео:

 

Disqus Comments Loading...