Рубрики НовиниКіно

Тизер-трейлер «Думками навиворіт 2» за добу переглянули 157 млн разів — новий рекорд для Disney та Pixar

Опубликовал
Катерина Даньшина

«Думками навиворіт 2» перевершив попереднього рекордсмена — «Крижане серце 2», трейлер якого у 2019-му році за перші 24 години подивились 116,4 млн глядачів.

«Думками навиворіт 2» вийде майже за 9 років після дебюту оригіналу, який отримав схвальні відгуки критиків та глядачів і заробив $858 млн у світовому прокаті, а на премії «‎Оскар» у 2016-му році був відзначений як найкращий анімаційний фільм.

У «Думками навиворіт» 2015-го року, знятому Пітом Доктером, розповідали про 11-річну Райлі (Кейтлін Діас) та її п’ять емоцій — Радість, Печаль, Огиду, Страх і Гнів. У продовженні очікується поповнення: під час святкування свого 13-го дня народження дівчинка зустрічає шосту помаранчеву емоцію — Тривожність, яку зіграє Мая Гоук («‎Дивні дива», «Маленькі жінки»).

Режисером «Думками навиворіт 2» виступає Келсі Манн, а Мег Лефов, яка була співавтором сценарію першої частини, працює сценаристом.

Онлайн-курс "Excel та Power BI для аналізу даних" від robot_dreams.
Навчіться самостійно аналізувати й візуалізувати дані, знаходити зв’язки, розуміти кожен аспект отриманої інформації та перетворювати її на ефективні рішення.
Детальніше про курс

Трейлер, який оприлюднили у четвер, за перші 24 години зібрав 157 млн переглядів та став найуспішнішим запуском анімаційного трейлеру в історії Disney. Попередніми рекордсменами були «Крижане серце 2» з 116,4 млн переглядів за добу та «Суперсімейка 2» із 113,6 млн переглядів за добу.

Анімаційний фільм «Думками навиворіт 2» від Disney та Pixar вийде в український кінопрокат 13 червня 2024 року.

Disqus Comments Loading...