Рубрики НовиниСофт

В Google Docs з’являться нові меню з можливістю індивідуального налаштування, що полегшують управління проектами

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія Google продовжує додавати нові інструменти на базі технології Smart Canvas у пакет для роботи з документами. Одним з нововведень стала можливість створювати користувацькі меню в Google Docs.

Користувачі можуть самі вирішувати, скільки елементів їм потрібно в новому меню, як вони повинні називатися і якими кольорами виділятися. Ба більше, Google Docs дозволяє зберегти меню як шаблон для подальшого використання. Причому шаблони можна використовувати й для таблиць, що полегшує вирішення деяких завдань, наприклад, відстеження етапів розвитку проєкту або запуску продукції. Доступ до нових можливостей відкривається через меню «Вставка».

Таким чином, тепер безплатний інструмент Google Docs можна використовувати як альтернативу платним рішенням для управління проєктами, таким як Asana.

«Ми сподіваємося, що ці функції допоможуть вам створювати персоналізовані та організовані документи в Google Docs, спрощуючи спільну роботу та просуваючи ваш проект», – йдеться в анонсі компанії.

Онлайн-курс "Business English" від Laba.
Вивчіть базу граматики, лексики та вокабуляру.Використовуйте англійську в спонтанній розмові з колегами та клієнтами.Прокачайте її до впевненого В1 — для розвитку кар’єри в бізнесі.
Приєднатись до курсу

Google планує розгорнути нові функції для всіх клієнтів Workspace та G Suite, а також для особистих облікових записів Google протягом найближчих тижнів.

Джерело: Engadget

Disqus Comments Loading...