Рубрики Новини

У Києві запустили сайт для подання заявок на проведення інтернету в укриттях

Опубликовал
Тетяна Нечет

Прямо зараз інтернет-зв’язок проводять для укриттів столиці України. Щоб екстрена інформація, зв’язок із рідними та допомога залишалися доступними для мешканців Києва. Проект реалізується Департаментом інформаційно-комунікаційних технологій КМДА разом із інтернет-провайдерами.

“Під час війни комунікація та швидкий доступ до інформації дуже важливі. Завдяки інтернету люди можуть дізнатися інформацію про своїх рідних та друзів, стежити за новинами та новими обмеженнями, що вводяться у зв’язку з військовим становищем, координувати та отримувати допомогу та інше. Закликаємо приєднатися до проекту і забезпечити встановлення та підключення Wi-Fi точок за заявками киян з нашої платформи за власний рахунок. Слава Україні!”, — говориться у публікації.

Щоб подати заявку на проведення інтернету, потрібно перейти за цим посиланням. Після цього з вами зв’яжуться та повідомлять про виїзд монтажника. Обов’язково попередьте оточуючих, що ви плануєте подати заявку на встановлення Wi-Fi, заради безпеки зустріньте монтажника інтернет-провайдера.

Також допомогти підтримати мешканців Києва можуть охочі провайдери. Для цього їм необхідно подати заявку тут. А тут можна ознайомитись із картою укриттів столиці.

Онлайн-курс "Project Manager" від Laba.
Станьте проджектом, що вміє передбачати ризики наперед і доводити проєкт до результату, який хочуть замовники. Поділиться досвідом Павло Харіков, former Head of PMO в Kyivstar.
Програма курсу і реєстрація

Раніше було створено онлайн-мапу з зазначеними на ній автоматами з безкоштовною питною водою та бюветами. Вона доступна і у додатку “Київ Цифровий”.

Disqus Comments Loading...