У консоль ASUS ROG Ally встановили SSD на 4 ТБ – модифікація надзвичайно проста

Опубликовал
Андрей Русанов

Сучасним іграм потрібно дуже багато місця, завзятому геймеру явно недостатньо половини терабайта. Портативна консоль ASUS ROG Ally оснащена накопичувачем M.2 512 ГБ у крихітному формфакторі 2230. Як виявилося, це легко виправити: невеликі модифікації дозволили встановити у ROG Ally Звичайний SSD M.2 2280 на 4 ТБ.

Більший у будь-якому сенсі накопичувач уміщається всередині консолі після незначних модифікацій. Потрібно прибрати деякі перегородки всередині корпусу та перемістити антени. Корпус SSD необхідно ізолювати фольгою.

В результаті експерименту вдалося без проблем встановити накопичувачі WD 4 ТБ SN850X та Crucial P3 Plus 4 ТБ. Жодної програмної несумісності виникнути не могло – ROG Ally по суті є портативним ПК з повноцінною Windows 11.

Курс Frontend розробки від Mate academy.
Front-end розробник одна з найзатребуваніших професій на IT ринку. У Mate academy ми навчимо вас розробляти візуально привабливі та зручні інтерфейси. Після курсу ви зможете створювати вебсайти і застосунки, що вразять і користувачів, і роботодавців.
Дізнатися більше про курс

Консоль ASUS ROG Ally вийшла відносно недавно, подібні модифікації автоматично позбавлять вас гарантії, крім того, у процесі можна щось зламати. З іншого боку, зміни досить прості та доступні кожній людині з «прямими руками». Враховуючи падіння цін на SSD, що продовжується, без місця для ігор власник модифікованої консолі не залишиться.

Джерело: VideoCardz

Disqus Comments Loading...