Рубрики НовиниСофт

У мережу потрапило понад 40 хвилин геймплею Diablo IV із ранньої тестової збірки

Опубликовал
Вадим Карпусь

Слідом за витоком матеріалів GTA VI внаслідок злому Rockstar зі схожою проблемою зіткнувся ще один розробник. У мережу потрапили відео з геймплеєм Diablo IV.

Користувач Reddit під ніком iV1rus0 виявив, що відповідні ролики були завантажені на сайт для обміну файлами, та поділився посиланням. Два відео тривалістю 43 хвилини, схоже, взято зі стриму Discord. Відео мають водяні знаки, що вказують на те, що кадри були із приватної тестової збірки. Збірка має номер, який може визначити, від якого саме тестувальника були отримані ці ролики.

Відео зняті на базі ранньої тестової збірки, і деякі текстури в них ще відсутні. Але загалом геймплей нагадує Diablo. Здебільшого ролики демонструють дослідження ігрового світу Diablo IV персонажем-варваром. У деяких випадках можна побачити сцени битв проти різних суперників. У боях персонаж використовує різні комбінації зброї та навички.

Blizzard поки не прокоментувала цей витік. Але незабаром після його появи компанія розіслала PR-повідомлення про закритий бета-тест гри Diablo IV.

Онлайн-курс "Корпоративна культура" від Laba.
Як з нуля побудувати стабільну корпоративну культуру, систему внутрішньої комунікації та бренд роботодавця, з якими ви підвищите продуктивність команди, — пояснить HR-директор Work.ua.
Детальніше про курс

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...