Рубрики Новини

У Мінцифрі попередили про шахрайство з фейковими повідомленнями про зарахування коштів «єПідтримки»: як не потрапити на гачок

Опубликовал
Тетяна Нечет

Допомогу від держави у розмірі 6500 гривень вже отримують наймані працівники та ФОП, що зареєстровані у областях, де ведуться активні бойові дії. Цим намагаються скористатися злочинці, попередили у Мінцифри.

«Якщо ви отримали повідомлення про зарахування коштів «єПідтримки» та з проханням перейти за лінком, щоб її отримати, — знайте, що це шахраї! У жодному разі не переходьте за посиланням! Сповіщення про зарахування коштів «єПідтримки» ви отримаєте тільки від вашого банку. Воно не містить жодних посилань, а лише текстову інформацію. Кошти зараховуються автоматично, а перевірити їх ви можете у вашому інтернет-банкінгу. Довіряйте лише перевіреним та офіційним джерелам та давайте відсіч шахраям», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що с 21 березня почалися виплати 6500 грн «єПідтримки». Лише за добу кошти отримали майже 500 тисяч українців. Першими гроші отримали ті, хто у перший день подали заявки в «Дії».

Як отримати 6500 грн «єПідтримки»:

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс
  • відкрийте спеціальну картку в одному з банків-партнерів, якщо у вас досі її немає;
  • зайдіть у «Дію» та натисніть: Послуги — «єПідтримка» — Отримати допомогу.

Деталі — тут.

Кошти можна витрачати без обмежень і навіть знімати в банкоматах або переказувати на інші картки.

Disqus Comments Loading...