monobank зламався — застосунок тимчасово не працює, платежі не проводятся [Оновлено: вже працює]

Опубликовал
Володимир Скрипін

У роботі популярного платіжного застосунку monobank стався збій — приблизно о 15:00 застосунок перестав працювати, а платежі тимчасово не проводяться.

Оновлено [18:13]: monobank відновив роботу після збою — застосунок не працював близько 3 годин. Деталей про причини збою поки немає, але Олег Гороховський каже, що розбір польотів відбудеться згодом, а команда обов’язково проведе роботу над помилками. Також він попередив, що застосунок може не витримати, якщо всі 7 млн одночасно зайдуть просто щоб перевірити це і жартома порадив краще перевірити круте оновлення Tinder.

Оновлено [16:36]: Співзасновник monobank Олег Гороховський у соцмережах ще раз перепросив клієнтів за незручності та повідомив, що всі отримають по 1000 грн за сьогодні відсотки за кредитами необанк не утримуватиме.

У банку підтверджують проблеми, проте не пояснюють, що саме сталося та коли все знову запрацює. У підтримці нам надали “шаблонну” на такі випадки відповідь, що питання вже передано на максимально високий рівень і фахівці працюють, щоб якомога швидше все виправити.

Курс-професія "Junior Data Analyst" від robot_dreams.
Комплексний курc для всіх, хто хоче опанувати нову професію з нуля.На прикладі реальних датасетів ви розберете кожен етап аналізу даних.
Програма курсу і реєстрація

“Вибачте, будь ласка, зараз є складнощі на нашому боці, які можуть відобразитися на вашій роботі з застосунком або з проведенням платежів. Дане питання вже передано на максимально високий рівень і наші фахівці працюють, щоб якомога швидше все виправити”.

Техпідтримка monobank

 

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Володимир Скрипін
Теги Monobank