Рубрики НовиниІгри

У S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl дадуть пограти на виставці Gamescom 2023

Опубликовал
Вадим Карпусь

Xbox планує цього року організувати один із найбільших стендів, які колись були на Gamescom. За даними Insider Gaming, на стенді будуть доступні грабельні версії ігор Forza Motorsport, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl та Towerborne.

Кожну з цих ігор відвідувачі зможуть не лише побачити, а й самостійно випробувати. Тож під час заходу очікується поява більш детальних відомостей про кожен із цих проєктів. Презентація Gamescom Opening Night Live — одне з найімовірніших місць для таких анонсів, яке обіцяє «чисельні світові прем’єри та захоплюючі анонси».

Демонстрація громадськості грабельної версії S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl – це гарний знак для студії, яка останнім часом зіткнулася з багатьма проблемами. Розробка гри сповільнилася після вторгнення Росії в Україну, коли студія була змушена перемістити частину команди до Праги. Крім того, нещодавно російські хакери вкрали деякі матеріали, пов’язані з грою, та злили їх у мережу.

Онлайн-курс "Business English for Marketers" від Laba.
Опануйте професійну англійську для маркетингу.Розширте карʼєрні можливості для роботи з іноземними колегами: від розробки нових продуктів до презентації стратегії бренду.
Детальніше про курс

Нагадаємо, виставка Gamescom 2023 проходитиме з 23 по 27 серпня цього року.

Джерело: insider-gaming

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь