У вересні PayPal очолить новий генеральний директор Алекс Крісс

Опубликовал
Вадим Карпусь

Новим генеральним директором PayPal стане Алекс Крісс. 27 вересня він змінить на цій посаді Дена Шульмана.

Ден Шульман був президентом та генеральним директором PayPal з 2014 року. Раніше він оголосив про намір піти у відставку до кінця року. При цьому він залишиться директором до травня наступного року. Алекс Крісс зараз є старшим віцепрезидентом та головним директором з малого бізнесу Intuit.

«Комітет з відбору Ради старанно і ретельно працював над тим, щоб знайти відповідного кандидата, який виведе PayPal на наступний етап зростання та розширення, і ми впевнені, що Алекс – це та людина», – йдеться у пресрелізі голови ради директорів PayPal Джона Донах’ю.

Раніше цього місяця PayPal оголосила про випуск власного стейблкоїну, забезпеченого доларом США, під назвою PayPal USD (PYUSD). Мається на увазі, що він дозволить людям здійснювати платежі та перекази валюти між PayPal та іншими зовнішніми гаманцями. У той же день компанія оновила умови обслуговування, в яких тепер згадується новий центр криптовалют, де користувачі можуть управляти криптовалютними активами, включаючи PYUSD.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Шульман згадав у той час, що цифровим валютам «потрібний стабільний інструмент», такий як долар США. І тепер PayPal розвиватиме цей напрямок з новим генеральним директором.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь
Теги PayPal