Рубрики НовиниСофт

У Windows 11 тестують простий спосіб запуску останніх ігор прямо з контролера

Опубликовал
Максим Григор'єв

Бета-тестерам Windows стала доступна попередня версія панелі контролера. Це оновлена ​​панель Xbox Game Bar, що дає швидкий доступ до останніх ігор, дозволяючи запускати їх однією кнопкою контролера.

Панель з’являється при підключенні контролера до комп’ютера із тестовою збіркою Windows 11 Insider Preview. Одним натисканням кнопки можна викликати одразу три останні запущені ігри.

Для тестування нової функції потрібно бути учасником програми попередньої оцінки, а також встановити попереднє збирання Insider Preview з каналів Dev або Beta. Після цього потрібно завантажити Центр попередньої оцінки Xbox з магазину Microsoft Store й увійти в нього за допомогою свого облікового запису. У магазині перевірити версію Xbox Game Bar (не нижче 5.722.5022.0). Потім слід перезавантажити систему та під’єднати контролер, якщо не зробили цього раніше.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

Серед можливих проблем, які вже відомі – не показуються сторонні ігри у списку та йде дублювання ігор. У разі виявлення цієї або іншої помилки, Microsoft просять надсилати звіт до Центру відгуків.

Disqus Comments Loading...