Рубрики НовиниСофт

У Windows 11 тестують віджет робочого столу з панеллю вебпошуку

Опубликовал
Максим Григор'єв

У тестовій збірці Windows 11 Preview 25120 додано віджет панелі пошуку, який можна використовувати для пошуку в інтернеті прямо з робочого столу.

Нова панель пошуку в підготовчій версії – це спроба розширення можливостей віджетів на робочому столі ПК. Microsoft хоче додати більше такого «інтерактивного контенту», але поки не повідомляється ніяких подробиць про віджети, які з’являться на Windows 11 у майбутньому.

Microsoft не згадує, чи користувачі можуть змінювати пошукову систему у віджеті, але, схоже, що за замовчуванням стоїть Bing, що змушує використовувати Edge, навіть якщо за замовчуванням встановлено інший браузер.

Також компанія пропонує можливість деактивації віджета пошуку у підготовчій версії. Користувачі можуть зробити це, клацнувши правою кнопкою миші на робочому столі, перейшовши до додаткових параметрів і знявши прапорець з параметра «Пошук».

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

У блозі Microsoft попереджають, що для активації віджета потрібно перезавантажити комп’ютер після інсталяції оновлення. Але пошук з’явиться не у всіх користувачів, які встановили підготовчу версію.

Disqus Comments Loading...