Рубрики Новини

Uber відновлює роботу у Львові щоб допомогти з перевезенням товарів першої необхідності та допомоги

Опубликовал
Сергій Кулеш

Uber відновлює роботу у Львові щоб допомогти з перевезенням товарів першої необхідності та допомоги.

“Ми знаємо, що ви проводите дні і ночі, захищаючи свою сім’ю, друзів і свою країну. Саме тому після консультації з Львівською міською радою ми прийняли рішення відновити сервіс Uber у Львові щоб забезпечити можливість перевезення пожертвувань та гуманітарної допомоги”.

Безпека – найвищий пріоритет, тому:

  • Сервіс не повинен використовуватись для персональних поїздок (якщо вони не є вимушеними)
  • Дотримуйтесь вказівок місцевої влади – поїздки без спеціального дозволу на пересування під час комендантської години (наразі 22:00 – 06:00) неможливі
  • Волонтери та громадські організації можуть використовувати сервіс для перевезення предметів першої необхідності
  • Якщо ви чуєте сирени, шукайте укриття. Ось посилання на карту укриттів в місті.
  • Якщо вам потрібно використовувати Uber для транспортування товарів першої необхідності, ви можете зробити це безкоштовно, використовуючи наступний код LVIV15*. Uber не стягує з водія плату за обслуговування.

Ми відстежуємо, яка допомога необхідна безпосередньо в Україні, але ми хочемо почути від вас те, що, на вашу думку, має найбільше значення. Заповніть цю форму, якщо ви хочете поділитися ідеями про те, як Uber може підтримати Україну та її населення.

Онлайн-інтенсив "Як створити рекомендаційну модель за 2 дні" від robot_dreams.
Ви пройдете етапи вибору, навчання, оцінки рекомендаційної моделі для електронної бібліотеки та отримаєте індивідуальний фідбек від лекторки.
Приєднатись до інтенсиву

Наша команда постійно працює над тим, щоб підтримати всіх в Україні, налагоджує партнерські відносини та інші можливості для допомоги громаді. Ми скоро повідомимо про глобальні ініціативи, наші інвестиції та безпосередню допомогу українській спільноті.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Сергій Кулеш
Теги Uber