Угода Microsoft з купівлі Activision Blizzard отримала попереднє схвалення британського регулятора

Опубликовал
Вадим Карпусь

Управління з конкуренції та ринків Великобританії (CMA) надало попередній дозвіл Microsoft на продовження угоди з придбання Activision Blizzard за $69 млрд. Спочатку CMA заблокувало придбання через проблеми з хмарними іграми, але Microsoft нещодавно реструктурувала угоду, передавши Ubisoft права на хмарні ігри для поточних та нових ігор Activision Blizzard.

«CMA вважає, що реструктурована угода вносить важливі зміни, які суттєво усувають проблеми, викладені щодо початкової угоди раніше цього року», – йдеться в пресрелізі CMA, – і «відчиняє двері для завершення угоди».

Це лише попереднє рішення, що передує остаточному затвердженню. CMA розпочало консультації, щоб до 6 жовтня отримати відгуки третіх сторін про запропоновані Microsoft засоби правового захисту. Остаточне рішення очікується до 18 жовтня.

Період консультацій призначений для розв’язання деяких питань, які є у CMA у зв’язку з угодою.

Онлайн-курс "Корпоративна культура" від Laba.
Як з нуля побудувати стабільну корпоративну культуру, систему внутрішньої комунікації та бренд роботодавця, з якими ви підвищите продуктивність команди, — пояснить HR-директор Work.ua.
Детальніше про курс

«Хоча CMA виявила обмежені залишкові проблеми, пов’язані з новою угодою, Microsoft запропонувала засоби правового захисту, які, за попереднім висновком CMA, повинні розв’язувати ці проблеми».

Microsoft та Activision Blizzard з оптимізмом сприйняли рішення CMA. Великобританія є останньою нормативною перешкодою для завершення гігантської угоди Microsoft з купівлі Activision Blizzard.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...