Рубрики НовиниСофт

Uklon починає працювати в Узбекистані

Опубликовал
Вадим Карпусь

Український онлайн-сервіс виклику авто Uklon повідомив про вихід на новий ринок. З кінця червня сервіс буде доступний в Узбекистані. Спочатку скористатися ним зможуть мешканці столиці країни – Ташкента.

В Узбекистані Uklon надаватиме сучасне рішення для онлайн-замовлення авто, що включає Uklon App – застосунок для пасажирів та Uklon Driver App – застосунок для водіїв. Також компанія надаватиме сервіс доставлення.

«У 2023 році розпочали нашу експансію в інших країни, бо впевнені, що можемо конкурувати з глобальними гравцями. Більше того, віримо що український продукт і наші цінності, дозволять зайняти вагому частку ринку в новій країні. Намагаємось ґрунтовно підходити до локалізації, що означає з повагою та розумінням ставитись до культури та традицій нової країни, водночас націлені на промоцію за кордоном нашої, української культури та сервісу», – розповів Сергій Смусь, співзасновник Uklon.

Нагадаємо, що з травня сервіс Uklon став доступним також в Азербайджані.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Зазначимо, Uklon – українська продуктова ІТ-компанія, розробник однойменного онлайн-сервісу виклику авто. За 13 років роботи Uklon охопив 27 міст України, а мобільний застосунок Uklon завантажили понад 12 млн разів. Наразі компанія реалізовує стратегію експансії й поступово виходить на нові ринки.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь