Рубрики Новини

Українці, у яких росія забрала можливість працювати, отримають по 6,5 тис. грн без жодних умов — Зеленський

Опубликовал
Володимир Скрипін

Розроблено спеціальну програму для надання допомоги та підтримки громадянам України, які втратили можливість працювати через військове вторгнення Росії. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у відеозверненні 3 березня.

«Наш уряд уже підготував програму спеціальної допомоги для всіх українців, які втратили можливість працювати через війну. Там, де бойові дії. Кожен найманий працівник, кожен ФОПівець, кожен наш громадянин України, у якого Росія забрала можливість працювати, отримає по шість із половиною тисяч гривень без жодних умов»,

Володимир Зеленський

Президент України

Президент також повідомив, що люди в усіх регіонах України, обпалених війною, отримають від держави необхідну допомогу. Він також зазначив, що попри війну та бойові дії пенсії виплачують стабільно.

«Координаційні штаби працюють на повну. Справжні гуманітарні вантажі – в дорозі.

Спеціально наголошую для українців старшого віку. Попри війну ми забезпечуємо повну виплату пенсій. Проіндексованих пенсій. Як це й має бути згідно із законом. З 1 березня пенсії для українців проіндексовані на 14 відсотків. Гроші вже пішли в банки. Усі виплати будуть проведені повністю»,

Володимир Зеленський

Президент України

Онлайн-курс "Android Developer" від robot_dreams.
Курс для всіх, хто хоче навчитися розробляти застосунки для Android з нуля, створити власний пет-проєкт для портфоліо та здобути професію, актуальну наступні 15–20 років.
Програма курсу і реєстрація

Відео зі зверненням Зеленського

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Володимир Скрипін