Рубрики Новини

«Укртелеком» відновив надання інтернет-послуг на Сумщині. Пріоритет надається сервісам ЗСУ, важливим адміністративним та соціальним об’єктам

Опубликовал
Тетяна Нечет

Інтернет-провайдер «Укртелеком» відновив надання послуг у Сумській та у низці населених пунктів Запорізької області. Швидкість доступу поки що обмежена для приватних осіб, пріоритет надається сервісам Збройних Сил України, а також важливим адміністративним та соціальним об’єктам.

«Укртелеком» дякує колегам з «Київстар» за допомогу у відновленні інтернет-доступу в Сумській області. Також відновлено надання послуг у низці населених пунктів Запорізької області, зокрема у Мелітополі, Якимівці, Кирилівці», — сказано у публікації Держспецзв’язку.

На 18 березня заплановано відновлювальні роботи в Енергодарі.

Критична інфраструктура та національна мережа «Укртелекому» працюють. Послуги телефонії та інтернет-доступу надаються у всіх областях, крім Чернігівської. Середня доступність районних вузлів зв’язку становить 80%. При цьому через пошкодження мережі у деяких областях цей показник низький, на Луганщині — 4%. Компанія працює над відновленням роботи мережі та наданням послуг.

Курс Розмовної англійської від Englishdom.
Після цього курсу ви зможете спілкуватись з іноземцями і цікаво розкажете про себе.
Приєднатися

Мобільний оператор «3Моб» надає всі послуги у роумінгу у мережі Vodafone Ukraine, а також голосові та СМС-послуги у роумінгу в мережах lifecell та «Київстар».

Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій при Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України повністю забезпечує управління мережами в умовах війни та здійснює цілодобову координацію операторів із критично важливих питань.

Disqus Comments Loading...