Рубрики Новини

«Укрзалізниця» заблокувала понад 600 акаунтів «перекупів» та не допустила на рейси до Польщі близько 20 пасажирів за “чужими” квитками

Опубликовал
Вадим Карпусь

«Укрзалізниця» опублікувала коротке відео, в якому демонструє, як вона бореться з квитковими спекулянтами. Це загальновідома проблема, коли недобросовісні користувачі викуповують великі партії квитків на популярні поїзди не для власного використання, а з метою подальшого перепродажу з великою націнкою. Через такі дії звичайні пасажири змушені переплачувати.

У відео показана робота додаткового контролю під час посадки в поїзд. Співробітники «Укрзалізниці» та поліції не допускають до посадки в потяги пасажирів, які придбали квитки не на офіційних ресурсах. Такі квитки куплені на одних людей, а фактично за ними намагаються їхати інші люди.

Зазначається, що за 2 тижні контролю посадки, до рейсів було не допущено близько двох десятків пасажирів з квитками на імена, які не збігалися з документами, що посвідчують особу. Це, як правило, імена спекулянтів, під якими ті завчасно викуповують квитки, а потім перепродають їх зі зміненим у фоторедакторі ім’ям або навіть без змін. Хоча ім’я фактичного покупця все одно відображається у провідника при скануванні. Слід зазначити, що подібні перевірки створюють незручності не стільки спекулянтам, як пасажирам.

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

Щоб уникнути таких несподіванок, представник «Укрзалізниці» радить купувати квитки на потяги в офіційних каналах компанії. А щоб у пасажирів була можливість придбати квитки саме у «Укрзалізниці», а не перекупщиків, компанія блокує акаунти недобросовісних користувачів. Лише за останній місяць «Укрзалізниця» заблокувала понад 600 акаунтів, які використовували спекулянти для масового викупу квитків. Проте попит на квитки з боку кінцевих пасажирів задовольнити все ще не вдається.

Disqus Comments Loading...