Рубрики НовиниСофт

В Need for Speed Unbound звучатиме музика українських виконавців

Опубликовал
Вадим Карпусь

За два з половиною тижні очікується вихід нової гри серії Need for Speed – Need for Speed Unbound. Як повідомляє Telegram-канал GameStreetUA, в ній можна буде чути музику українських виконавців.

Зазначається, що в грі Need for Speed Unbound на радіо лунатимуть звукові доріжки у виконанні Аліні Паш, Kalush і Alyona Alyona. Сподіваємось, це дозволить привернути увагу ігрової спільноти до українських виконавців та сприятиме популяризації української музики у світі.

Усі треки гри Need for Speed Unbound вже доступні на Apple Music та Spotify.

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

Разом з тим, компанія Electronic Arts працює над розв’язанням проблеми з оплатою гривнею на її платформах. Менеджер спільноти EA долучився до обговорення у відповідній темі на форумі Electronic Arts та зазначив, що наразі команда працює над цим питанням. Однак він не вказав, як і коли цю проблему може бути вирішено.

Гра Need for Speed ​​Unbound виходить 2 грудня на ПК, Xbox Series X та PlayStation 5. Попередні замовлення вже доступні за ціною від 1699 грн.

Disqus Comments Loading...