В Україні розпочинається продаж телевізорів Sony BRAVIA модельного ряду 2023 року

Опубликовал
Вадим Карпусь

Sony повідомила про початок продажів в Україні телевізорів BRAVIA 2023 року. Мова йде про серії A80L, X85L, X80L та X75WL. Вони оснащені процесорами від Sony.

Старші моделі працюють на базі оновленого чипа Cognitive Processor XR  із «когнітивним інтелектом». Процесор нового покоління аналізує всі елементи зображення і якнайкраще відтворює його. Зокрема, він розпізнає, на якій точці зображення зазвичай фокусується око людини та максимально покращує цю частину зображення. Завдяки технології Acoustic Surface Audio звук надходить безпосередньо з екрана. Два спеціальних приводи вібрують, створюючи звук саме з тієї точки екрана, де безпосередньо відбувається подія.

Телевізор BRAVIA XR A80L має процесор Cognitive Processor XR та 4К OLED-панель. Технології XR OLED Contrast Pro, XR Triluminos Pro, XR 4K Upscaling та XR Clear Image покликані покращити якість зображення. Повідомляється про наявність акустичної системи Acoustic Surface Audio+ та підтримку Dolby Atmos й DTS. А технологія Acoustic Center Sync дозволяє використовувати телевізор як динамік центрального каналу в багатоканальній аудіо системі. Для поціновувачів ігор призначені ігрове меню та роз’єм HDMI 2.1 з підтримкою 4K/120, VRR та ALLM.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Телевізор BRAVIA X85L має дисплей 4K Full Array LED з індивідуально контрольованими зонами підсвітки та технологією покращення контрастності й зменшення розмиття X-tended Dynamic Range. Плавність динамічних сцен забезпечує технологія X-Motion Clarity. Пристрій підтримує відтворення ігрового контенту 4K з частотою 120 к/с, має змінну частоту оновлення й автоматичний режим низької затримки. Також доступне ігрове меню.

Телевізор BRAVIA X80L отримав процесор 4K HDR X1 з алгоритмами штучного інтелекту та технологією Triluminos PRO, що забезпечує розширену кольорову гаму. Пристрій підтримує формати Dolby Vision та Dolby Atmos. Завдяки ОС Google TV можна керувати телевізором голосом ─ достатньо промовити фразу «Ok, Google» та назву фільму чи передачі.

Офіційні українські ціни на нові моделі телевізорів Sony поки не повідомляються. Для прикладу, в Європі ціни BRAVIA XR A80L становлять від €2399 до €5999.

Disqus Comments Loading...