Рубрики Новини

В Україні створено сайт зі списком знаменитостей і політиків, які підтримують росію або ігнорують війну

Опубликовал
Тетяна Нечет

На ресурсі під назвою theylovewar.com можна знайти перелік російських та українських артистів, інфлюенсерів та політиків, які не виступають проти війни в Україні або відверто підтримують дії лідера росії володимира путіна. Про це повідомила Держприкордонслужба. Запустив проект український ресторатор та менеджер гурту TVORCHI Петро Заставний, займається оновленням списку Марина Сікорська.

«Коли путінський фашистський режим буде провалений, ми почуємо мільйон відмазок: ми переживали за сім’ю, ми не мали вибору, зламали сторінку, це не я, ми такого не публікували, це фотошоп тощо. На їхніх руках кров наших героїв та дітей. Ми всі пам’ятаємо. І коли після наступного пакету санкцій у них припече і масово закуповуватиметься реклама на підтримку режиму — вони двічі подумають, перед тим як погодитися», — написав він у Instagram.

З українців до цього списку потрапили блогер Софія Стужук, телеведуча Регіна Тодоренко, співачки Maruv, Світлана Лобода та Таїсія Повалій, політики Олена Бондаренко, Євген Мураєв, Нестор Шуфрич та Ілля Кива.

Комітет Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики звернувся до президента Володимира Зеленського з вимогою позбавити почесних звань «народний артист України» та «заслужений артист України»: Миколи Баскова, Володимира Бортка, Василя Горела, Філіпа Кіркорова, Ігоря Крутого, Ані Лорак), Світлани Лободи та Таїсії Повалій.

Курс Full-stack розробки від Mate academy.
Станьте Full-stack розробником з нуля. Mate academy дає комплексні знання і навички для розробки повноцінних веб-рішень — від візуальної частини до серверної логіки. Ви освоїте технології, щоб створити власний проєкт від а до я — без допомоги інших.
Ознайомитися з курсом
Disqus Comments Loading...