Рубрики НовиниСофт

В Україні запускають безкоштовні онлайн-курси англійської для літніх людей (60+)

Опубликовал
Вадим Карпусь

Мережа освітньо-культурних просторів «Гончаренко центр» запускає безплатні онлайн-курси англійської мови для людей літнього віку. Студенти віком від 60 років зможуть опанувати мову «з нуля» завдяки спеціально розробленій програмі навчання.

Усі заняття проходитимуть на базі онлайн-платформи освітньої мережі. Зазначається, що люди літнього віку й раніше відвідували онлайн-курси іноземних мов, однак їм не завжди вдавалося «встигати» за молодшими «однокурсниками». Зазвичай у літньому віці люди потребують дещо іншого, спрощеного та більш повільного темпу навчання. Тому було прийнято рішення про запуск окремого напряму освіти спеціально для старших людей. Нова програма відрізняється більшим комфортом для сприйняття літніми людьми.

У межах онлайн-курсу літні студенти почнуть опанування мови з базового рівня ─ вони вивчатимуть найпростіші слова, конструкції та теми. Це дозволить їм відповідати на найбільш поширені запитання англійською, розповідати про себе та ставити зустрічні питання. Мова йде про рівень Beginner (рre-A0).

У «Гончаренко центрі» також зазначили, що курс англійської для людей літнього віку передбачає багато розмовної практики. Це дозволить учасникам навчання позбутися страху комунікації з носіями мови та прискорить освітній процес. Заняття відбуватимуться на платформі Google-Meet.

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level від Hillel IT School.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

Долучитися до онлайн-курсу можуть українці та українки віком від 60 років з будь-якого населеного пункту. Усі заняття відбуватимуться онлайн, приєднатися до уроку можна буде з ноутбуків, планшетів або смартфонів. Для реєстрації на навчання достатньо заповнити коротку форму за наступним посиланням. Заняття розпочнуться з 2 листопада після формування груп.

Disqus Comments Loading...