Рубрики Новини

В Україні з’явилась інтерактивна мапа замінованих та небезпечних ділянок

Опубликовал
Володимир Скрипін

Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомила про запуск інтерактивна мапа з місцями виявлення вибухонебезпечних предметів та небезпечних ділянок. Сервіс вже доступний на сайті ДСНС.

За допомогою мапи можна щоденно відстежувати детальну динаміку робіт по розмінуванню (кількість виїздів, площа розмінованих територій та кількість розмінованих вибухонебезпечних предметів) в розрізі регіонів. На сайті також можна подати заявку про знахідку вибухонебезпечних предметів та відстежувати статус її виконання. Також це можна зробити за номером 101.

Минулого тижня ООН назвала Україну однією з найбільш замінованих країн — за попередніми оцінками, 80 тис. км² української території потребують розмінування. Для порівняння, через першу хвилю російської збройної агресії проти України у 2014 році розмінуванню підлягало близько 16 тис. км² Луганської та Донецької областей.

Онлайн-курс "Директор з продажу" від Laba.
Як стратегічно впливати на дохід компанії, мотивувати сейлзів перевиконувати KPI та впроваджувати аналітику — навчить комерційний директор Laba з 12-річним досвідом у продажах.
Приєднатись до курсу

 

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Володимир Скрипін