Рубрики Новини

Вакансії: Creators Media Group шукає головного редактора й автора довгих текстів

Опубликовал
ITC.UA

Друзі, наша команда Creators Media Group з нетерпінням чекає на поповнення та має для вас одразу дві чудові вакансії до видань Highload та MC.today. Якщо ви цікавитесь креативними індустріями, точно знаєте, що ChatGPT до вас далеко ніби куцому до зайця, а ще мрієте працювати в найбільшій IT-медіагрупі України та тішити наших читачів корисними й цікавими текстами – мерщій почитайте, що ми пропонуємо.

Highload сумує без головного реактора

Highload – це медіа для розробників, технічних фахівців і тих, хто поки що тільки вчиться розробці та придивляється до сфери IT або вже працює в ній на нетехнічних спеціальностях. Ми пишемо про те, що може полегшити роботу, запустити власний проєкт, поринути у світ нових ідей тощо. У нас ви знайдете найцікавіше зі світу розробки, усе про цікаві новинки та поради досвідчених програмістів.

Головний редактор Highload:

  • очолював медіавидання щонайменше 2 роки;
  • працював редактором у ділових або ІТ-виданнях від 2 років;
  • розуміє IT-ринок та постійно цікавиться ним.

Чудово, якщо у вас є досвід у діловій журналістиці, але це не обов’язкова вимога. Загалом ми чекаємо, що ви реалізовуватимете загальну стратегію розвитку видання, пропонуватимете теми для контенту, писатимете ключові тексти, а також редагувати й випускати всі інші, керуватимете крутою командою та розвиватимете стосунки з IT-ринком.

Онлайн-курс "Маркетингова аналітика" від Laba.
Опануйте інструменти для дослідження ринку й аудиторії та проведення тестувань.Дізнайтесь, як оптимізувати поточні рекламні кампанії та будувати форкасти наступних.
Детальніше про курс

Ніби в дзеркальце подивилися? Ми чекаємо на ваше резюме за цією адресою.

MC.today мріє про класного автора історій та довгих текстів

MC.today пише про цікавинки зі світу IT, бізнесу та креативних індустрій. Нас читають власники бізнесів, топменеджери, розробники, проджекти, біздеви, продакт-менеджери та інші талановиті фахівці, які ніколи не стоять на місці.

Наш ідеальний автор:

  • вміє писати цікаві та довгі історії для ділових ЗМІ чи IT-медіа;
  • взяв багато інтерв’ю в різних героїв та вміє відокремлювати головне від другорядного;
  • цікавиться темами IT, бізнесу та технологій;
  • чудово володіє українською, вміє просто писати про складне та має легкий стиль;
  • дружить із логікою та структурою;
  • закоханий у професію журналіста та має щонайменше два роки досвіду в ЗМІ;
  • має портфоліо якісних історій;
  • любить спілкуватися з різноманітними людьми та насамперед слухати їх.

Ваші герої – підприємці, успішні фахівці та експерти з різних галузей. Ви писатимете про круті історії успіху, важливі ринкові явища, події компаній тощо. Щотижня це два довгі тексти (5–10 тис. знаків) та 1–2 короткі формати.

Це те, чого ви хочете просто тут і зараз? Мерщій напишіть нам за цією адресою.

Команди Highload та MC.today працюють віддалено за зручним графіком (з 09:00 до 18:00 або з 10:00 до 19:00). Ми пропонуємо прозору систему мотивації (ставка та бонуси), навчання продукту, 24 календарних дні оплачуваної відпустки та неймовірно позитивну атмосферу.

Disqus Comments Loading...