Valve готує нову Steam Deck та гарнітуру VR, консоль вже сертифіковано – дослідники

Опубликовал
Андрей Русанов

Як стверджує The Verge, нова консоль Steam Deck не тільки планується, а й пройшла сертифікацію FCC ще 13 серпня. Пристрій Valve 1030, який раніше був сертифікований в Південній Кореї, тепер ідентифіковано як Steam Deck у Сполучених Штатах.

Про це стало відомо лише зараз тому, що, як і з оригінальною Steam Deck, Valve використала свого постачальника Wi-Fi та Bluetooth під час сертифікації радіомодуля. Дослідники питання, Бред Лінч та @TVKilledMi виявили, що нова консоль була зареєстрована компанією під брендом Quectel, а не Valve. Останній потрібно було сертифікувати нову Steam Deck, оскільки її бездротові мікросхеми вже зареєстровані.

Дуже сумнівно, що нова Steam Deck – тільки незначне оновлення, яке додає лише Wi-Fi 6E. Хоча таку ймовірність не виключено, але для цього Valve не треба було створювати нову модель 1030. Valve може приховати будь-які нові функції пристрою від розкриття, оскільки державні установи прагнуть регулювати лише радіовипромінювання, а не інші характеристики.

Курс Розмовної англійської від Englishdom.
Після цього курсу ви зможете спілкуватись з іноземцями і цікаво розкажете про себе.
Приєднатися

Тим часом знайдені дослідниками фрагменти коду також свідчать про готовність гарнітури віртуальної реальності Valve – компанія може навіть анонсувати обидва пристрої одночасно.

Disqus Comments Loading...