Valve готує нову Steam Deck та гарнітуру VR, консоль вже сертифіковано – дослідники

Опубликовал
Андрій Русанов

Як стверджує The Verge, нова консоль Steam Deck не тільки планується, а й пройшла сертифікацію FCC ще 13 серпня. Пристрій Valve 1030, який раніше був сертифікований в Південній Кореї, тепер ідентифіковано як Steam Deck у Сполучених Штатах.

Про це стало відомо лише зараз тому, що, як і з оригінальною Steam Deck, Valve використала свого постачальника Wi-Fi та Bluetooth під час сертифікації радіомодуля. Дослідники питання, Бред Лінч та @TVKilledMi виявили, що нова консоль була зареєстрована компанією під брендом Quectel, а не Valve. Останній потрібно було сертифікувати нову Steam Deck, оскільки її бездротові мікросхеми вже зареєстровані.

Дуже сумнівно, що нова Steam Deck – тільки незначне оновлення, яке додає лише Wi-Fi 6E. Хоча таку ймовірність не виключено, але для цього Valve не треба було створювати нову модель 1030. Valve може приховати будь-які нові функції пристрою від розкриття, оскільки державні установи прагнуть регулювати лише радіовипромінювання, а не інші характеристики.

Онлайн-курс "Математика тастатистика для Data Science" від robot_dreams.
Навчіться проводити статистичний аналіз даних за допомогою Python та розвиньте математичне мислення для розв’язання реальних завдань Data Science.
Детальніше про курс

Тим часом знайдені дослідниками фрагменти коду також свідчать про готовність гарнітури віртуальної реальності Valve – компанія може навіть анонсувати обидва пристрої одночасно.

Disqus Comments Loading...