Рубрики НовиниКіно

«Вартові Галактики 3»: вирізана сцена фільму розкриває долю Вищого Еволюціонера – підтверджено Джеймсом Ганном

Опубликовал
Андрей Русанов

Багато хто вважає, що наприкінці третіх «Вартових Галактики» Вищий Еволюціонер гине. Але уважні глядачі помітили, що Дракс несе тіло лиходія, коли Вартові тікають з його приреченого корабля. Сценарист та режисер Джеймс Ганн раніше підтвердив, що Еволюціонер вижив.

У вирізаній сцені фільму, ексклюзивно опублікованій виданням IGN, подальшу долю Вищого Еволюціонера можна спостерігати на власні очі. Візуальні ефекти сцени не завершені, але з сюжетною частиною все гаразд.

Подивитися сцену за посиланням на IGN

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Вищого Еволюціонера у виконанні Чаквуді Івуджі повернули у Knowhere, його замкнув у камері Ракета. Епізод також містить сцену, де Краглін (Шон Ганн) вербує Адама Уорлока (Вілл Поултер). Про його приєднання до Вартових глядач офіційної версії фільму дізнається зі сцени після титрів.

«Knowhere After the Battle» – одна з восьми сцен, видалених з фільму «Вартові Галактики 3». Випуск для домашнього перегляду, який також включає бонусний контент та коментарі режисера, вийде в цифровому форматі 7 липня, а у форматах 4K Ultra HD, Blu-ray і DVD – 1 серпня.

Джерело: IGN

Disqus Comments Loading...