Величезна камера Apple iPhone 15 Pro Max з перископічним телеоб’єктивом – фото чохлів

Опубликовал
Андрей Русанов

З неофіційної інформації відомо, що Apple iPhone 15 Pro Max отримає перископічний телеоб’єктив і це стане однією з його ключових особливостей. Але деталі реалізації нової камери залишалися невідомими, доки не з’явилися фото чохлів для Max – на них видно, що блок камер iPhone 15 Pro Max величезний.

Джерело в китайській соціальній мережі Weibo стверджує, що блок камер буде на дюйм (2,54 см) більше, ніж у попередника. На фото виріз для камер здається дещо меншим, але все ж таки він помітно найбільше того, що було на iPhone раніше.

Крім нової оптики Pro Max відомо, що вся лінійка iPhone 15 отримає ширшу апертуру, порівняно з торішніми моделями. Це може означати, що навіть моделі не-Pro оснастять трохи більшим модулем камери. Порівняння чохлів нижче показує різницю між Pro та звичайними iPhone 15.

За чутками, Apple iPhone 15 Pro Max отримає сенсор Sony IMX803 чи IMX903. За іншою інформацією, IMX903 буде встановлений вже в iPhone 16.

Онлайн-курс "Проджект-менеджер в ІТ" від Laba.
Навчіться запускати, контролювати й успішно реалізовувати ІТ-проєкти. Пройти весь шлях проєктного управління на реальному кейсі вам допоможе PMD із 19-річним досвідом в ІТ.
Детальніше про курс

Джерело: Wccftech

Disqus Comments Loading...