Рубрики НовиниКіно

Відео: McDonald’s натякає на присвячений серіалу Loki соус

Опубликовал
Юрій Орос

McDonald’s випустив тизер із заголовком «без спойлерів», де заховав короткий кадр із головними героями серіалу «Локі».

Відео наповнене відсиланнями до мережі ресторанів з багатьох фільмів, поки не з’являється дата — 14 серпня 2023 року. Що саме відбудеться в цей день — неясно.

Проте цікавішим є передостанній кадр, що з’являється на мить. Тут Локі робить замовлення в McDonald’s, поки його жіноча версія Сильвія стоїть за касою.

Онлайн-курс "QA Automation" від robot_dreams.
Це 70% практики, 30% теорії та проєкт у портфоліо.Навчіться запускати перевірку сотень опцій одночасно, натиснувши лише одну кнопку.
Детальніше про курс

Відповіддю може стати відео у TikTok, його опублікував користувач mo0nf0x. Тут показана ціла коробка фірмового пакування соусів McDonald’s.

@mo0nf0x

new sauce alert. try the new Loki sweet and sour sauce at mcdonalds. it’s for our new meals in August in honor of loki. #loki #lokiseries #marvelstudios #marvel #mcdonalds #augustmeal #manager #fypシ #fypage

♬ original sound – blossom

Соус кисло-солодкий, але не простий, а з логотипом Loki. Також тут написали, що соус зроблений у співробітництві з Marvel Studios, та нагадали, що скоро на Disney+ почнеться новий сезон серіалу.

Зі свого боку нагадаємо про перший трейлер продовження серіалу Marvel про бога-жартівника з Томом Гіддлстоном. Початок трансляції на Disney+ — 6 жовтня.

 

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Юрій Орос