Рубрики НовиниСофт

Вийшла попередня версія Windows 11 22H2 з новими теками в меню «Пуск» та перетягуванням елементів на панелі задач

Опубликовал
Вадим Карпусь

Корпорація Microsoft випустила наступне велике оновлення ОС Windows 11 22H2 (збірка 22621) у каналі Release Preview. Учасники програми Windows Insider вже можуть інсталювати та випробувати цю версію.

Нова версія Windows 11 22H2 включає низку помітних змін у роботі операційної системи. Зокрема, на користувачів чекають нові теки меню «Пуск», оновлені сенсорні жести, можливість перетягування елементів на панелі завдань. Так що тепер файли можна перемістити у відкриту на панелі завдань програму.

Також у Windows 11 впроваджується нова функція шпалер Spotlight, яка циклічно перемикає красиві шпалери, які зазвичай доступні на екрані блокування. Автоматичні субтитри Live Captions додають текстовий супровід для аудіоданих, що може бути корисно для глухих і тих, хто погано чує.

Диспетчер завдань зазнав значних змін у Windows 11 22H2. Він отримав темний режим, покращене розташування елементів, нову панель команд та режим ефективності, що дозволяє обмежити використання системних ресурсів додатками. Також доопрацьовані функції Snap Layouts та Focus.

Онлайн-курс Digital Marketing від Mate academy.
Станьте високооплачуваним спеціалістом завдяки курсу Digital Marketer та почніть карʼєру в IT з нуля.
Отримати знижку на курс

Вихід фінальної версії Windows 11 22H2 для всіх користувачів має відбутися у другій половині року, орієнтовно у вересні.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...