Рубрики Новини

Віртуальну землю у метавсесвіті продали за рекордні $5 млн

Опубликовал
Максим Григор'єв

Аналітична фінкомпанія Curzio Research придбала 19 віртуальних ділянок на маловідомій платформі метавсесвіту TCG World за $5 млн. У віртуальному світі планується будівництво штаб-квартири на 12 дільницях розміром 128х128 м та ще семи дільницях у два рази більше.

Для будівництва був обраний азійський регіон у метавсесвіті.

VIP-членам компанії буде запропоновано віртуальне спілкування з інвесторами, а також можливість відвідувати спеціальні онлайн-заходи та конференції.

Курс Full-stack розробки від Mate academy.
Станьте Full-stack розробником з нуля. Mate academy дає комплексні знання і навички для розробки повноцінних веб-рішень — від візуальної частини до серверної логіки. Ви освоїте технології, щоб створити власний проєкт від а до я — без допомоги інших.
Ознайомитися з курсом

«Метавсесвіт — це те, чим мав бути інтернет. Децентралізоване місце без дозволів, де люди можуть вільно створювати та володіти своїм цифровим контентом».

Френк Курціо, засновник Curzio Research

Завершити «будівництво» штабу планується у вересні 2022 року, одразу після офіційного запуску віртуального світу.

TCG World — одна з кількох метавсесвітів, які відкрилися в надії на впровадження цієї ідеї з того часу, як Марк Цукерберг оголосив про намір створити власний метавсесвіт, у якому поєднаються розваги та робота.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Максим Григор'єв