Рубрики Новини

Vodafone скасовує плату за роумінг з послугою «Доступний роумінг» — надає 10 ГБ трафіку та 300 хв без доплати

Опубликовал
Вадим Карпусь

Оператор стільникового зв’язку Vodafone повідомив про скасування плати за роумінг в рамках послуги «Доступний роумінг». Віднині клієнти оператора можуть користуватись безплатним пакетом послуг у роумінгу у 27 країнах Європи, сплачуючи лише свою звичайну українську абонплату.

Оновлена послуга «Доступний роумінг» тепер включає 10 ГБ інтернет-трафіку та 300 хвилин розмов: 250 вихідних на українські номери Vodafone, 50 хвилин – на інших українських операторів, дзвінки у країні перебування, а також вхідні дзвінки з будь-якої мережі. Додатково у пакет входить 100 SMS.

Послуга «Доступний роумінг» діє у 27 країнах: Австрії, Бельгії, Болгарії, Великобританії, Греції, Данії, Естонії, Ірландії, Іспанії, Італії, Латвії, Литві, Молдові, Нідерландах, Німеччині, Норвегії, Польщі, Португалії, Румунії, Словаччині, Туреччині, Угорщині, Фінляндії, Франції, Хорватії, Чехії та Швеції.

Vodafone автоматично найближчими днями під’єднає послугу «Доступний роумінг» для абонентів передплати за умови підключеного пакета послуг за тарифом, а для контрактних абонентів – за умови сплаченого рахунку.

Курс QA від Mate academy.
Найпростіший шлях розпочати кар'єру в ІТ та ще й з гарантованим працевлаштуванням.
Інформація про курс

Також послугу можна увімкнути самостійно вже зараз – один раз на місяць. Для цього потрібно сплатити звичайну абонплату за свій український тариф (або пересвідчитись, що вона сплачена), і набрати на телефоні *600*6#

Після того, як вичерпається пакет послуг, буде діяти базова тарифікація у роумінгу.

Disqus Comments Loading...