Vodafone слідом за «Київстаром» скасував тарифікацію трафіку в популярних додатках для навчання та роботи

Опубликовал
Володимир Скрипін

Минулого тижня «Київстар»‎ у відповідь на заклик МОН першим серед «великої трійки» операторів в Україні скасував тарифікацію трафіку у низці додатків для навчання та роботи, а сьогодні Vodafone підтримала ініціативу та надала безплатний доступ до освітніх сервісів на час воєнного стану.

Користувачам тарифних пакетів Vodafone на базі послуги Online PASS безплатно надаються сервіси для відеоконференцій MS Teams, Zoom, Skype, Hangouts, Google Meet, а також месенджери Viber, Telegram, WhatsApp, Google Classroom.

Окрім того, у сервісі онлайн-телебачення Vodafone TV з першого дня воєнного вторгнення в Україну транслюються уроки в рамках проєкту «Навчання без меж» та «Всеукраїнська школа онлайн».

Послуга Online PASS включена у тарифи: SuperNet Start, SuperNet Pro та SuperNet Unlim.

Курс Python від Mate academy.
Python дозволяє тобі не тільки розробляти сайти та займатись аналітикою даних, а ще й будувати алгоритми, тестувати програми та навіть створювати штучні інтелекти. Стань різноплановим фахівцем!
Реєстрація на курс

Повний перелік сервісів, доступний у послузі: меседжинг (текстові та графічні повідомлення) в Viber, Telegram, WhatsApp, Hangouts, WeChat, Skype, Zoom, Google Classroom, Всеукраїнська школа онлайн; аудіо- та відеодзвінки в Zoom, Viber, WhatsApp, Skype, Skype for business, Hangouts, Google Meet, Microsoft Teams, WeChat, FaceTime.

Disqus Comments Loading...