Рубрики Новини

Vodafone Україна відновив мобільний зв’язок у Сєвєродонецьку, Рубіжному та частині Лисичанська

Опубликовал
Сергій Кулеш

Фахівці Vodafone Україна відновили зв’язок у Сєвєродонецьку, Рубіжному та частині Лисичанська. Завдяки національному роумінгу між операторами мережею також зможуть скористатися абоненти Київстару та lifecell.

Нагадаємо, що 7 березня 2022 року мобільні оператори Київстар, Vodafone Україна та lifecell разом з Міністерством цифрової трансформації України, Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку разом з Українською асоціацією операторів зв’язку «Телас» оголосили про запуск національного роумінгу в Україні.

Перш за все він буде підключений в зоні активних бойових дій (Харківська, Херсонська, Сумська, Полтавська, Дніпропетровська, Запорізька, Донецька, Луганська, Кіровоградська, Миколаївська області), далі у Чернігівській, Житомирській, Черкаській та Вінницькій областях і згодом по всій території України. Тобто при зникненні зв’язку одного оператора абонент зможе підключати вручну зв’язок іншого оператора. Наразі національний роумінг доступний для голосових дзвінків та SMS-повідомлень по Україні у всіх мобільних операторів.

Disqus Comments Loading...