Рубрики Новини

Vodafone відновив зв’язок у 20 населених пунктах Київської, Чернігівської та Херсонської областей. А в Запоріжжі відновлено доступ до інтернету від «Укртелекому»

Опубликовал
Тетяна Нечет

Інженери мобільного оператора Vodafone на вихідних, 9-10 квітня, відновили зв’язок у 20 населених пунктах Київської, Чернігівської та Херсонської областей. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

«Знов є можливість користуватись зв’язком у мешканців 18 населених пунктів Київської області: Березівка, Великий Крупіль, Войтове, Гостролуччя, Дмитрівка, Калинівка, Капітанівка, Квітневе, Клавдієво-Тарасове, Колонщина, Красилівка, Лехнівка, Лукаші, Мила, Наливайківка, Паришків, Перемога та Стоянка. У столиці також вдалось повернути до штатної роботи декілька базових станцій у різних районах, відновлено зовнішнє та частина внутрішнього покриття у ТРЦ «Ретровіль», ушкоджений внаслідок ракетної атаки», — йдеться у публікації.

Відновлено зв’язок у двох населених пунктах Херсонської області: у Бериславі та його передмісті, а також у селі Тягинка та околицях.

Вісім населених пунктів Чернігівської області знову «в ефірі»: селища міського типу Михайло-Коцюбинське, Лосинівка, Талалаївка та Ріпки, а також села Велика дорога, Коломійцівка, Сальне та Рівчак-Степанівка.

Онлайн-курс "Чистий код та патерни проєктування" від robot_dreams.
Прискорюйте й спрощуйте процес розробки.Під менторством лектора з 15-річним досвідом ви навчитеся застосовувати 20+ шаблонів, опануєте рефакторинг і принципи чистого коду.
Детальніше

Крім того, вже понад півтора місяці фахівці Національного центру оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій (НЦУ) при Держспецзв’язку разом із українськими провайдерами та операторами забезпечують українців зв’язком та інтернетом. Сотні людей працюють у екстремальних умовах, іноді під обстрілами ворога, ризикуючи власним життям.
Vodafone у Київській області забезпечив оновлення роботи 30 базових станцій. В Іванкові Київської області нарешті відновлено покриття завдяки зусиллям інженерів lifecell та обладнання Starlink від SpaceX. Про це заявили у Держспецзв’язку.

На вихідних спеціалісти «Укртелекому» закінчили оновлення інтернет-доступу у Запоріжжі. Абоненти вже можуть користуватися послугами компанії. Відновлено надання інтернет-послуг у Харківській та Івано-Франківській областях.

Також за розпорядженням НЦУ на 50% збільшено кількість ліній для дзвінків клієнтам російських операторів, щоб розповісти про реальні втрати серед військових країн-агресорів, про повальне мародерство росіян, про знищені міста, убитих та зґвалтованих «асвабадітєлями» дітей.

Disqus Comments Loading...