В monobank з’явилися eSIM від Vodafone — через 2 роки після lifecell і поки лише один тариф за 230 грн

Опубликовал
Володимир Скрипін

Vodafone почав співпрацювати з monobank, тож тепер у популярному українському платіжному застосунку можна обирати між eSIM від lifecell та Vodafone.

На iOS відразу доступна активація eSIM у застосунку, без сканування QR-коду. На Android зручніший варіант прямого завантаження із застосунку обіцяють згодом. Нові клієнти можуть обрати номер з п’яти запропонованих. Наразі eSIM від Vodafone пропонується лише з тарифом Joice Pro за 230 грн (200 грн за перші 4 тижні), який включає 25 ГБ та 1200 хвилин для дзвінків на всі мережі в Україні. Всі ключові умови — на скриншоті нижче.

 

Курс Project Manager від Powercode academy.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

Для порівняння, у випадку eSIM від lifecell в тому ж monobank вже зараз доступно 7 тарифів з різним наповненням та вартістю абонплати від 90 до 275 грн за 28 днів.

Технологія eSIM (повноцінна SIM-карта в електронній формі) вже добре відома та досить поширена в Україні, її подальший еволюційний розвиток — iSIM (мікросхема інтегрується безпосередньо в SoC як частина модема).

Ключові переваги eSIM

У 2021 році lifecell першим запустив продаж eSIM через monobank, а у 2022-му партнери розширили співпрацю, реалізувавши зручне перенесення номера SIM на eSIM, і раніше lifecell повідомляла про п’ятикратне зростання попиту на eSIM за підсумками 2022-го. В monobank вже майже 7,5 млн клієнтів — і до повного набору з “великої трійки” в розділі мобільний зв’язок не вистачає лише eSIM від Київстару.

Disqus Comments Loading...