Рубрики НовиниІгри

«Вони вирізали половину гри». Counter-Strike 2 масово розкритикували в Steam

Опубликовал
Вадим Карпусь

Спільнота Counter-Strike виявилася розчарованою остаточними результатами, які Valve представила при випуску Counter-Strike 2. Відсутність кількох звичних ігрових режимів призвела гравців до думки, «гра ще не закінчена».

Valve в рамках випуску Counter-Strike 2 на базі рушія Source 2 заявляла про технологічний стрибок, поліпшену графіку і нові можливості. Проте гравці розкритикували нову гру.

Погравши кілька годин, багато гравців було розчаровано тим, що Counter-Strike 2 не виправдала очікувань від нової гри. Автор контенту Anomaly перерахував ряд недоліків новинки у своєму відео, заявивши, що реліз «був досить поганим». Однією з претензій є той факт, що Valve не лише не додала новий контент у гру, а навіть прибрала вміст, пов’язаний із турніром Paris 2023 Major, який проходив у травні 2023 року.

Курс Розмовної англійської від Englishdom.
Після цього курсу ви зможете спілкуватись з іноземцями і цікаво розкажете про себе.
Приєднатися

На Reddit також з’явилися публікації, що критикують вихід CS2. Користувачі були здивовані тим, що в грі доступні не всі карти Wingman, а також видалено багато популярних режимів гри, включаючи безрейтинговий режим змагання, Arms race, War games, Danger Zone та ін.

Крім того, всі досягнення CS:GO були видалені та замінені одним логотипом під назвою A New Beginning. Тисячі розгніваних фанатів скаржилися, що вони «вперто працювали, щоб їх заробити».

І окремо дісталося користувачам комп’ютерів Mac. Схоже, що після того, як CS2 замінила CS:GO у Steam, сумісність з Mac OS була втрачена. У FAQ обмеженого тестування вказано, що CS2 доступна лише на Windows. Деякі користувачі Mac провели тисячі годин, граючи в CS:GO, і тепер взагалі не можуть отримати доступ до гри. Проблема полягає в тому, що у багатьох випадках це пов’язано із фінансовими втратами.

По-перше, Global Offensive не завжди була безплатною грою. На початковому етапі її треба було купити. Крім того, багато гравців купували ящики з косметичними предметами і могли витратити на них чималі суми. Тепер доступ до цих предметів для користувачів Mac втрачено.

«Я провів у цій грі понад 2 тисячі годин і [витратив] кілька сотень доларів, це справді єдина гра, в яку я граю», ─ написав один із засмучених користувачів у Reddit.

В результаті деякі гравці навіть вимагають повернути витрачені гроші за контент, який тепер їм більше не доступний.

Цілком можливо, що в майбутньому Valve додасть підтримку систем Mac, але поки що офіційних коментарів щодо цього немає.

Джерело: charlieintel, videogamer

Disqus Comments Loading...